‘Werken bij Patentwerk is heel afwisselend en uitdagend. En dat alles met een leuke club mensen‘

Daan Settels, Partner, Nederlands en Europees Octrooigemachtigde

‘Werken bij Patentwerk is heel afwisselend en uitdagend. En dat alles met een leuke club mensen‘

Daan Settels, Partner, Nederlands en Europees Octrooigemachtigde

ir. Daan Settels

“Mijn werk bij Patentwerk biedt me de mogelijkheid om tot in detail met veel verschillende technieken te werken, en het vereist dat ik die goed en snel begrijp. De lastige vraagstukken waar ik dagelijks mee te maken krijg, vragen om creatieve oplossingen. Met een aanpak op maat lossen we de vraagstukken zo goed mogelijk op voor de opdrachtgever.
Een mooi moment in mijn carrière vond ik de betrokkenheid van mijn collega’s rondom het toetreden als partner en, al wat langer geleden, het behalen van de Nederlandse en Europese bevoegdheid. En de gezellige feestelijkheden die daarop volgden natuurlijk.”

De expertises van Daan

Daan is expert in het voeren van oppositieprocedures bij het Europees Octrooibureau. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met het voeren van octrooiprocedures op gebied van werktuigbouwkunde/mechanica, en (bio)medische technologie in het bijzonder.

Meer over Daan

  • Werkzaam

    bij Patentwerk sinds 2011

    bij Patentwerk sinds 2011

  • Opleidingen

    Bachelor en Master Biomedical Engineering op de TU Eindho...

    Bachelor en Master Biomedical Engineering op de TU Eindhoven gericht op Biomedical NMR, Beroepsopleiding tot Nederlands en Europees Octrooigemachtigde.

Content van Daan

Patentwerk wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Met het uitzwaaien van de goedheiligman en de komst van kouder weer is het traditioneel gezien ook weer tijd om de kerstboom op te tuigen. Of dat nou een traditionele gekapte boom is, een plastic constructie is of dat het een hele andere vorm aanneemt. Zo’n boom dient vaak om cadeaus onder te zetten of […]
Lees meer
Bekijk alles
scroll