Intellectueel eigendom
in goede handen

Hoe hou je een innovatief idee uit handen van de concurrentie? Hoe bepaal je welke aanpak ten aanzien van octrooien het best aansluit bij de bedrijfsstrategie?

Of het nu gaat om uitvindingen in de procestechnologie of op werktuigbouwkundig gebied, Patentwerk zorgt ervoor dat alles op het gebied van octrooien goed geregeld is.

We kunnen je van dienst zijn op de volgende gebieden:

Onze diensten

Octrooi aanvragen Van indiening tot advisering

Van het opstellen en indienen van octrooiaanvragen, het tot verlening brengen van die aanvragen en het in stand houden van octrooien tot strategisch advies over de opbouw van een uitgebreide octrooiportefeuille.
Lees meer

Octrooionderzoek Van haalbaarheid tot marktinzicht.

Of het nu gaat om een onderzoek naar de nieuwheid van een uitvinding of het in kaart brengen van de octrooiposities van concurrenten, wij zoeken het voor je uit en houden je desgewenst op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Lees meer

Handhaving en verdediging Wanneer een octrooi onderwerp van conflict is, staan we je bij.

Zowel in de handhaving van een eigen octrooi als in de verdediging bij een beschuldiging van octrooi-inbreuk door een concurrent.
Lees meer

Administratieve ondersteuning Van termijnbewaking tot instandhoudingstaksen.

Voor collega-gemachtigden zonder eigen ondersteuning voeren wij de octrooiadministratie. Van termijnbewaking tot instandhoudingstaksen.
Lees meer
Bekijk alles
scroll