Daan Settels, Saskia Schildkamp, Bram van Oeffelt en Laura van Eekelen

Werken bij Patentwerk

Benaderbaar

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en houden er niet van om voor elk belletje een factuur te sturen. We zijn benaderbaar en kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Hartelijk

Ons team bestaat uit een leuke club mensen met uiteenlopende persoonlijkheden. Door de korte lijnen heeft iedereen veelvuldig contact met elkaar en heerst er een gezellige sfeer op kantoor.

Nauwkeurig

We zoeken naar de best mogelijke oplossing binnen allerlei regeltjes en procedures, en daar hebben we lol in. Net als in het bediscussiëren en beschrijven van allerlei technische vindingen, waar we tot in detail induiken.

‘Het is gaaf om aan de frontlinie van innovatie te staan.’

Oscar, Octrooigemachtigde in opleiding

‘We maken tijd om collega’s te helpen, we leren steeds van elkaar.’

Bram, Partner, Nederlands en Europees octrooigemachtigde

‘Ons werk blijft inhoudelijk uitdagend, uitvindingen zijn tenslotte altijd nieuw.’

Saskia, Nederlands en Europees octrooigemachtigde

Vacatures

We maken graag kennis met potentiële octrooigemachtigden en formalities officers. Denk jij dat je in onze organisatie past, maar staat er geen passende vacature voor je tussen? Stuur ons dan een e-mail.

Duo-functie: Annuity & Validation Officer / Office Assistant

Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de duo-functie Annuity & Validation Officer en Office Assistant. Als Annuity & Validation Officer ondersteun je op administratieve wijze een specifiek deel van het octrooiproces. Dit is een belangrijke rol waarbij je de Octrooigemachtigden en Formalities Officers van ons middelgrote, maar groeiende kantoor ondersteunt […]

Octrooionderzoeker / Patent Information Specialist

Vind je het leuk om in je allerlei databases vast te bijten om op zoek te gaan naar nieuwheidschadelijke literatuur voor cliënten gepresenteerde uitvindingen of voor door derden verkregen octrooischriften? Ben jij in staat om de gezochte speld in de hooiberg op te sporen die uiteindelijk het verschil kan maken tussen winnen en verliezen van […]

Vacature Formalities Officer in opleiding

Werk je nu als Office Manager, Project Manager, Administratief Medewerker of een vergelijkbare functie en zoek je naar de volgende stap in jouw carrière? Is dit het moment voor jou om écht iets te betekenen voor de wereld? Dan ben jij de Formalities Officer in opleiding die wij zoeken!

Vacature Patent Engineer / Octrooigemachtigde in opleiding

Heb jij een brede interesse? Vind je het leuk om met veel verschillende soorten van techniek bezig te zijn? Heb je gevoel voor taal en ben je een vakinhoudelijke generalist met oog voor detail? Interessant werk vind je belangrijk, leuke collega’s en goede sfeer nog belangrijker? Dan hebben wij dé uitdagende baan voor jou!

Ervaren Formalities Officer

Patentwerk zoekt een nieuwe collega die het team van Formalities Officers komt versterken. Ben jij gecertificeerd Formalities Officer? En in voor, of misschien wel op zoek naar, een nieuwe werkomgeving? Dan horen wij graag van je! Want vanwege onze groeiende opdrachtenportefeuille kunnen wij nog wel één of twee ervaren collega’s in ons backoffice gebruiken.

Onze sollicitatieprocedure

Wij staan open voor open sollicitaties!

Solliciteer >

scroll