Daan Settels, Saskia Schildkamp, en Laura van Eekelen

Werken bij Patentwerk

Benaderbaar

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en houden er niet van om voor elk belletje een factuur te sturen. We zijn benaderbaar en kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Hartelijk

Ons team bestaat uit een leuke club mensen met uiteenlopende persoonlijkheden. Door de korte lijnen heeft iedereen veelvuldig contact met elkaar en heerst er een gezellige sfeer op kantoor.

Nauwkeurig

We zoeken naar de best mogelijke oplossing binnen allerlei regeltjes en procedures, en daar hebben we lol in. Net als in het bediscussiëren en beschrijven van allerlei technische vindingen, waar we tot in detail induiken.

‘Het is gaaf om aan de frontlinie van innovatie te staan.’

Oscar, Nederlands en Europees Octrooigemachtigde

‘Ons werk blijft inhoudelijk uitdagend, uitvindingen zijn tenslotte altijd nieuw.’

Saskia, Nederlands en Europees octrooigemachtigde

Vacatures

We maken graag kennis met potentiële octrooigemachtigden en formalities officers. Denk jij dat je in onze organisatie past, maar staat er geen passende vacature voor je tussen? Stuur ons dan een e-mail.

Vacature Patent Engineer / Octrooigemachtigde in opleiding

Heb jij een brede interesse? Vind je het leuk om met veel verschillende soorten van techniek bezig te zijn? Heb je gevoel voor taal en ben je een vakinhoudelijke generalist met oog voor detail? Interessant werk vind je belangrijk, leuke collega’s en goede sfeer nog belangrijker? Dan hebben wij dé uitdagende baan voor jou!

Vacature ervaren Formalities Officer

Patentwerk zoekt een nieuwe collega die het team van Formalities Officers komt versterken. Ben jij gecertificeerd Formalities Officer? En in voor, of misschien wel op zoek naar, een nieuwe werkomgeving? Dan horen wij graag van je! Want vanwege onze groeiende opdrachtenportefeuille kunnen wij nog wel één of twee ervaren collega’s in ons backoffice gebruiken.

Onze sollicitatieprocedure

Wij staan open voor open sollicitaties!

Solliciteer >

scroll