Formali-watte?

Formalities Officer, dat ben ik. Wat ik doe? Wat niet, kun je beter vragen.

Binnen de bijzondere wereld van octrooien, staan de octrooigemachtigden centraal. Zij zijn immers de schakel tussen de uitvinding van jou als cliënt en het zo breed mogelijk beschermen van jouw ingenieuze, vernieuwende en verrassende ideeën.

Zij zetten theoretische materie om naar weldoordachte, soms uitdagende, lappen tekst waar geen speld tussen te krijgen is. Simpel uitgelegd, maar pittig om te doen.

Wat ik en mijn mede Formalities Officers doen? Alles daar omheen!

Start jouw octrooireis met een prioriteitsaanvrage in Nederland? Dan zorg ik ervoor dat we aan alle wettelijke eisen voldoen. Breiden we daarna uit naar een internationale octrooiaanvrage? Ik zorg voor een tijdige, correcte en foutloze indiening bij de juiste instantie. Besloten om de wereld te gaan veroveren en zetten we jouw internationale aanvrage door in Europa, Amerika, China, Japan, Singapore, Australië, Canada of waar ook ter wereld? Ik zorg ervoor dat ik alle nationale termijnen scherp op mijn netvlies heb, herinner de octrooigemachtigde of jou als cliënt tijdig aan te nemen beslissingen en stem correcte afhandeling van acties met alle buitenlandse agenten af. 

Octrooi gekocht of verkocht? Verhuisd? Naamswijziging? Dit dient allemaal geregistreerd te worden. Natuurlijk, ook dat kan ik voor je regelen, waar ook ter wereld.

Maakt een derde partij inbreuk op jouw octrooi en denkt deze er met jouw uitvinding vandoor te gaan? Daar steken we samen een stokje voor. Met de octrooigemachtigde bepaal jij een juiste strategie en mocht dit leiden tot een inhoudelijke procedure? Ook dan sta ik aan je zijde om ervoor te zorgen dat alles naast inhoudelijk, ook juridisch correct wordt behandeld. 

Al met al vind je in jouw octrooigemachtigde en in mij een sterk team, met hetzelfde doel voor ogen, alles in het belang van jou en jouw uitvinding. Prima basis, zou ik zeggen! Rest jou nog één ding: het uitvinden van het nieuwe beste idee, dat laten we toch echt aan jou over.

Van mij zitten er zes bij Patentwerk. Een sterk team met een drive om jouw portfolio zo goed en zo sterk mogelijk te beschermen. De chemische en scheikundige formules, bouw- bio- en nanotechnische omschrijvingen en elektrotechnische uitvindingen gaan wellicht grotendeels inhoudelijk aan ons voorbij, daar vertrouwen wij jou en de octrooigemachtigden op. Maar laat de rest maar aan ons over, kun jij lekker doorgaan met innoveren!

Meer weten over wat wij voor jou en jouw uitvinding kunnen betekenen? Mail me gerust via info@patentwerk.nl

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

scroll