‘Hier ontstaan duurzame, hechte relaties met opdrachtgevers‘

Bas Langenhuijsen, Partner, Nederlands en Europees Octrooigemachtigde

‘Hier ontstaan duurzame, hechte relaties met opdrachtgevers‘

Bas Langenhuijsen, Partner, Nederlands en Europees Octrooigemachtigde

ir. Bas Langenhuijsen

“Patentwerk is een professionele, prettige organisatie, die het toelaat om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk octrooirechtelijk te ondersteunen. We zijn een middelgroot boutique kantoor met Octrooigemachtigden die gespecialiseerd zijn in diverse technische vakgebieden. De belangen van de opdrachtgever en het persoonlijke contact staan centraal. Daardoor ontstaan duurzame, en vaak ook hechte, relaties met opdrachtgevers.
We hebben regelmatig te maken met complexe dossiers. Het geeft dan ook zeker voldoening als we een belangrijke stap zetten in een bepaald dossier. Zoals het winnen van een complexe oppositieprocedure waarbij het cliëntbelang groot is, of het in een complexe verleningsprocedure tot verlening brengen van een octrooiaanvraag.
Met mijn analytisch vermogen, creativiteit, flexibiliteit en positiviteit tracht ik het beste uit ieder dossier te halen, alsook uit ons team van Octrooigemachtigden.”

De expertises van Bas Langenhuijsen

Bas houdt zich bezig met octrooigerelateerde zaken in de scheikunde, scheikundige technologie en werktuigbouwkunde. Zijn focus ligt niet alleen op het opstellen en tot verlening brengen van octrooiaanvragen, en het handhaven van octrooirechten. Ook houdt hij zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van octrooigerelateerde strategieën op maat.

Meer over Bas Langenhuijsen

 • Werkzaam

  bij Patentwerk sinds 2000

  bij Patentwerk sinds 2000

 • Opleidingen

  Scheikundige Technologie aan de TU Eindhoven, Nederlands ...

  Scheikundige Technologie aan de TU Eindhoven, Nederlands Recht aan de UvT, Beroepsopleiding tot Nederlands en Europees Octrooigemachtigde.

 • Relevante werkervaring

  Als Managing Partner ben ik in het bijzonder verantwoorde...

  Als Managing Partner ben ik in het bijzonder verantwoordelijk voor de aansturing van ons team van Octrooigemachtigden, voor onze IT-omgeving en het bijbehorende certificaat ISO 27001.

 • Nevenactiviteiten

  Organisator BourgondIEz, een diner waar IE-collega’s ui...

  Organisator BourgondIEz, een diner waar IE-collega’s uit Zuid-Nederland en België samenkomen om informeel met elkaar het glas te heffen.
  Bas is de afgelopen jaren vermeld als individu in IAM Patent 1000.

scroll